Gertjan Mulder

 

Aannemingsbedrijf Mulder, een vertrouwde naam.
Gertjan Mulder, directeur aannemingsbedrijf Mulder

Sinds 2011 ben ik directeur-eigenaar van aannemingsbedrijf Mulder. Een familiebedrijf dat circa 130 jaar geleden door mijn overgrootvader is opgericht en vervolgens van vader op zoon is overgegaan. Als allround bedrijf zijn wij gespecialiseerd in alle facetten van de bouw: van het bouwen van grootschalige fabriekscomplexen en nieuwbouwprojecten tot het restaureren van een monumentaal pand. Onze jarenlange ervaring, de platte organisatiestructuur, gegarandeerde kwaliteit en duidelijke manier van communiceren zorgen ervoor dat wij een vast klantenbestand hebben, zowel particulieren als bedrijven. We hebben gemerkt dat mensen in tijden van recessie op zoek gaan naar stabiliteit, vertrouwen en organisaties die al langer bestaan – iets dat allemaal op ons bedrijf van toepassing is. Ik ben er oprecht trots op dat wij veel vaste klanten hebben die ons regelmatig inschakelen voor grotere of kleinere klussen. Een teken van vertrouwen: in ons, in onze manier van werken en in de kwaliteit die wij leveren.

“Als jongen van zes wist ik het al: ik word timmerman!”
Gertjan Mulder, getrouwd en vader van drie kinderen

Samen met mijn vrouw en onze drie kinderen wonen we in het huis dat mijn vader destijds zelf naast de zaak gebouwd heeft. Een heerlijke plek om te wonen – zeker ook met de grote werkplaats naast de deur waar ik in mijn vrije tijd regelmatig met de kinderen aan het knutselen en timmeren ben. Als jongen van zes wist ik al wat ik worden wilde: timmerman! Deze jongensdroom is zeker uitgekomen: na mijn LTS en MTS heb ik het aannemersdiploma gehaald en ben ik in de bouw gaan werken. Eerst bij andere bedrijven, later bij het bedrijf van mijn vader. De eerste jaren heb ik verschillende functies doorlopen voordat ik uiteindelijk in 2011 de zaak heb overgenomen. Of mijn kinderen dat later ook gaan doen? Ik denk het niet maar ook ik dacht toen dat ik dat nooit zou doen. Als directeur-eigenaar ben ik eigenlijk continu met mijn werk bezig en erg betrokken bij alle projecten die wij aannemen. Diezelfde betrokkenheid vind ik ook bij de andere leden van Apèl: we zijn allemaal oprecht geïnteresseerd in elkaar en in de eventuele problemen waar we tegenaan lopen. Fijn om op die manier informatie te vergaren en met anderen te sparren en te brainstormen.

Aannemingsbedrijf Mulder

“Aannemingsbedrijf Mulder, een vertrouwde naam”
Gertjan Mulder, directeur aannemingsbedrijf Mulder

Sinds 2011 ben ik directeur-eigenaar van aannemingsbedrijf Mulder. Een familiebedrijf dat circa 130 jaar geleden door mijn overgrootvader is opgericht en vervolgens van vader op zoon is overgegaan. Als allround bedrijf zijn wij gespecialiseerd in alle facetten van de bouw: van het bouwen van grootschalige fabriekscomplexen en nieuwbouwprojecten tot het restaureren van een monumentaal pand. Onze jarenlange ervaring, de platte organisatiestructuur, gegarandeerde kwaliteit en duidelijke manier van communiceren zorgen ervoor dat wij een vast klantenbestand hebben, zowel particulieren als bedrijven. We hebben gemerkt dat mensen in tijden van recessie op zoek gaan naar stabiliteit, vertrouwen en organisaties die al langer bestaan is iets dat allemaal op ons bedrijf van toepassing is. Ik ben er oprecht trots op dat wij veel vaste klanten hebben die ons regelmatig inschakelen voor grotere of kleinere klussen. Een teken van vertrouwen: in ons, in onze manier van werken en in de kwaliteit die wij leveren.