Richard Bosman

 

 

 

Medewerkers, je kunt er nooit genoeg hebben!

Het werk moet immers gedaan worden. En met het juiste team wordt dat een stuk makkelijker, komen de beste ideeën tot leven, worden klanten blij en wordt bovenal met plezier en kwaliteit gewerkt.

En of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of vaste medewerkers, er is altijd een passende oplossing. Vanuit Meeesters in IT detacheren wij ervaren IT-professionals en vanuit Raespo zoeken wij getalenteerde engineers in Spanje voor een vast dienstverband bij bedrijven in Nederland.

Als directeur van Meeesters in IT en mededirecteur van Raespo vormen mijn nieuwsgierigheid, het streven naar continue ontwikkeling en de drang naar het beste de basis voor mijn rol.

Ontwikkelen door kennis te delen is één van de kernwaarden van onze club en was een belangrijke reden om lid te worden. En dankzij de vertrouwelijkheid die er tussen de leden van Zakenclub Apèl bestaat, vindt het onderlinge sparren in alle openheid plaats. Tot de kernwaarden van Apèl behoren zeker ook ontspanning en genieten.

En dat laatste, genieten van het goede leven, samen met mijn vrouw en onze 2 volwassen zonen, is een belangrijk deel van mijn leven, waarin hobby’s als gitaar spelen, fietsen en reizen ook een plek hebben.