Ronald Kort

 

Even voorstellen: mijn naam is Ronald Kort. Ben sinds 2001 zelfstandig ondernemer en ben momenteel eigenaar van een tweetal bedrijven, t.w. Quantex Group en Soer. Reeds sinds 2014 naar volle tevredenheid lid van de Apèl businessclub.

Quantex Group b.v.
Quantex Group profileert zich als een internationaal bedrijf dat uitblinkt in het creëren van slimme marketing oplossingen op het gebied van sanitair- en keuken gerelateerde producten.
Het gaat hier specifiek om het creëren van slimme marketingideeën voor bestaande en nieuwe markten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een goed ontwikkeld netwerk van klanten en productielocaties met als insteek grote productie volumes. De kernproductassortimenten zijn ventilatie-, sanitair- en waterverwarmingsproducten. Enkele van de door Quantex gevoerde websites naast www.quantexgroup.com zijn www.hotto.com, www.wahlbach.com en www.thermoray.nl.

Soer b.v.
Soer b.v. is een technische groothandel, opgericht in 1977 en gevestigd in Meppel. Soer richt zich voornamelijk op professionele klanten, webshops en industrie. Het beschikt over een zeer uitgebreide voorraad, veelal uit eigen import en daardoor tegen zeer concurrerende prijzen. Het productassortiment bestaat hoofdzakelijk uit aanhangwagenonderdelen, garage- en werkplaatsuitrusting, gereedschappen en auto- en truck gerelateerde accessoires. Soer is te vinden op www.soer.nl.