Stephen Warren

 

Naast en niet tegenover onze klanten zitten
Stephen Warren, architect / eigenaar Witteveen Architecten bna bv

Witteveen Architecten is een architectenbureau met een duidelijke doelstelling: anderen helpen om zo samen tot een goed en haalbaar plan te komen. Dit alles vanuit passie en in het volste vertrouwen om iets voor anderen te kunnen betekenen. Ons onderscheidend vermogen is dat wij naast onze klanten gaan zitten omdat wij op die manier echt in staat zijn om dat wat in hun hoofd zit, eruit te halen. Alleen dan ontstaat een ontwerp dat aansluit bij zijn ideeën en/of wensen. Ongeacht het type klant of de soort opdracht. Geheel onbevangen en met bezieling en emotie creëren wij die look & feel waar onze opdrachtgevers zich in kunnen vinden, die ontstaan vanuit hun ideeën en wensen en niet vanuit onze mogelijkheden. De kunst van het verbinden leidt in mijn optiek tot een ongedwongen samenwerking en het beste resultaat.

Openheid brengt meer, zowel zakelijk als prive.
Stephen Warren, getrouwd en vader van twee dochters

Mijn werk als architect is iets wat ik met veel passie doe en waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken; iets dat mij iedere dag weer voldoening geeft.

Witteveen Architecten bna BV

Creatief en betrokken ontwerpen
De creatieve en betrokken meedenkers van Witteveen Architecten helpen een eenieder datgene te realiseren wat tot voor kort misschien slechts in het hoofd bestond.
Als een droom, een plaatje of misschien al een meer concreet idee van een nieuwe woon- of werkomgeving. Wij zien het als een uitdaging om uw gedachten en ideeën te vertalen naar de werkelijkheid. Samen, want het realiseren van de nieuwe werkelijkheid doen we samen.

Deskundig
Ontwerpen en bouwen kent nog een werkelijkheid. Die van regels rondom Het besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl), procedures, welstandseisen, omgevingsvergunningen en vergunningsvrij bouwen.
Witteveen Architecten weet hoe het daarmee zit maar onderscheidt zich daarnaast door verregaande specialisatie in de regelgeving rondom renovatie en verbouw van monumentale gebouwen. Met onze deskundigheid begeleiden wij tijdens alle fasen van een project.

Designers van maatwerk
Elk ontwerp is uniek. Design op maat. In het begin vaak niet meer dan een verzameling gedachten.
Over bijvoorbeeld een nieuwe woning, een verbouwing of over het opnieuw indelen en inrichten van een bestaande ruimte, over een bedrijfsgebouw of herbestemming van gebouwen en bedrijventerreinen of in het kader van de Rood voor Rood regeling. Een ontwerp van Witteveen Architecten is altijd uniek en afgestemd maatwerk met u als de opdrachtgever.

Duurzaam
Witteveen Architecten ziet toekomst in duurzaam bouwen.
Wij zijn op de hoogte van de voor- en nadelen van duurzame materialen en bouwmethoden en helpen met het vinden van de weg in subsidieland. Witteveen Architecten geeft met een gedegen advies of haalbaarheidsonderzoek daadwerkelijk inhoud aan het begrip duurzaam en energiezuinig bouwen.